Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βροχες αυτοκινητοδρομος

Ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι  και χιονιά στα ορεινά.Αυτά περιλάμβανε το μενού του καιρού για σήμερα, με την Κύπρο να πλήττεται για ακόμη ένα εικοσιτετράωρο από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η έντονη χαλαζόπτωση  έντυσε τους δρόμους στα λευκά, ενώ σε συνδυασμό με την βροχή  κατέστησαν ολισθηρό το οδόστρωμα και  περιορισμένη την ορατότητα, με την διέλευση των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν αποφεύχθηκαν και τα δυσάρεστα, αφού  λίγο πριν τις 3.00 το απόγευμα  στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στο τμήμα από Κακορατζιά προς Κόρνο, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, υπήρξε ανατροπή οχήματος με δυο πρόσωπα  να μεταφέρονται μάλιστα και στο Νοσοκομείο.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν αποφεύχθηκαν και τα δυσάρεστα, αφού σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν μικροατυχήματα χωρίς ωστόσο σοβαρούς τραυματισμούς.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα μας εγκαταλείπουν από αύριο, θα υπάρξουν ωστόσο ακόμη κάποιες μεμονωμένες βροχές.

«Μέχρι αργά το απόγευμα τα έντονα καιρικά φαινόμενα εξασθενούν  απόψε κάποιες νεφώσεις  πιθανό να δώσουν κάποιες μεμονωμένες βροχές κυρίως στα παράλια, ενώ αύριο πάλι κάποιες αυξημένες νεφώσεις πιθανό  να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος  την Τετάρτη θα παρατηρούνται κάποιες  μέσες ή ψηλές νεφώσεις,τίποτα το ιδιαίτερο για τις επόμενες μέρες », επισήμανε Λειτουργός της Μετεωρολογίας. 

Την Τρίτη μάλιστα η θερμοκρασία αναμένεται να ξεφύγει από την κανονική για την εποχή αφού θα σημειώσει άνοδο περίπου δυο βαθμών.