Τηλεόραση Ραδιόφωνο
 νβμ

O Μακόλεϊ Κάλκιν και η Μπρέντα Σονγκ καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους... υπό άκρα μυστικότητα, κατά τα τέλη του 2022.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Us Weekly», ο γιος του ζευγαριού γεννήθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Όπως φαίνεται, οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα καταφέρνουν πολύ καλά, αφού και η είδηση για τη γέννηση της κόρης τους, Ντακότα τον Απρίλιο του 2021 έγινε επίσης γνωστή μετά από πολύ καιρό.

Πηγή από το περιβάλλον τους αναφέρει στο US Weekly: «Η Μπρέντα δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη. Το να είναι μαμά την έχει αλλάξει. Πάντα βάζει τα παιδιά της πρώτα, ειδικά όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις σταδιοδρομίας. Είναι πραγματικά επικεντρωμένη στη μητρότητα και δίνει στα παιδιά την απόλυτη προσοχή της».

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2017, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Changeland». Αν και η Μπρέντα Σονγκ προτιμά να μη μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή, το 2018 είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της: «Είναι υπέροχο. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά όλα είναι υπέροχα και είμαι πολύ χαρούμενη».

Τρία χρόνια αργότερα, σε συνέντευξή του ο ηθοποιός παραδέχτηκε ανοιχτά ότι προσπαθούν να κάνουν παιδί και είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Έναν χρόνο αργότερα, γεννήθηκε η Ντακότα, η οποία πήρε το όνομά της από την αείμνηστη αδερφή του Κάλκιν, που έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2008. Στις αρχές του 2022, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Η πηγή από το περιβάλλον τους δήλωσε στο US Weekly πως σκέφτονται ήδη και το ενδεχόμενο ενός γάμου, όμως προτεραιότητά τους αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους.