Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ςφ

Στόχος εμπρηστών για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες η ΕΔΕΚ. Έκαψαν ολοσχερώς το οίκημα της στο  Τσιακκιλερό.

«Μετά τα κεντρικά γραφεία, θρασύδειλοι εμπρηστές έκαψαν ολοσχερώς το οίκημα της Τοπικής Οργάνωσης της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερό», καταγγέλει η ΕΔΕΚ.

«Οι εμπρησμοί του πολιτικού υπόκοσμου δεν θα γονατίσουν την ΕΔΕΚ»,  αναφέρει σε ανάρτηση της η ΕΔΕΚ.

Τονίζουν ότι «είμαστε βέβαιοι πως πίσω από την άνανδρη ενέργεια, κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες, όπως και στον εμπρησμό των κεντρικών γραφείων του κόμματος μας»

«Διαμηνύουμε σε αυτούς που νομίζουν ότι θα γονατίσουν την  ΕΔΕΚ, ότι αυταπατώνται.Η ΕΔΕΚ αψήφησε δολοφονικές επιθέσεις, δεν θα λιποψυχήσει μπροστά σε μασκοφόρους του πολιτικού υπόκοσμου», αναφέρουν.

 

Κακόβουλα τέθηκε η πυρκαγιά λέει η Πυροσβεστική

Κακόβουλα τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 6:00 το πρωί και κατέστρεψε ολοσχερώς υποστατικό της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερο, σύμφωνα με την Πυροσβεστικη Υπηρεσία.

Απο την πυρκαγιά καταστράφηκε εγκαταλελειμμένο υποστατικό το οποίο χρησιμοποιούσε η Τοπική Επιτροπη της ΕΔΕΚ Τσιακκιλερου, αναφέρεται.

Προστίθεται ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρων και αναπνευστικών συσκευών, ενώ ανταποκρίθηκαν δυο στελεχωμένα οχήματα από τον Κεντρικό Πυροσβεστικό Σταθμό Λαρνακας.

Καταδικάζει το ΔΗΚΟ

Καταδικάζουμε έντονα την κακόβουλη ενέργεια σε υποστατικά της ΕΔΕΚ

Το Δημοκρατικό Κόμμα καταδικάζει με τον πλέον έντονο τρόπο τον εμπρησμό υποστατικών της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερό, που κατέστρεψε ολοσχερώς το οίκημα.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που η ΕΔΕΚ στοχοποιείται από νυχτοβάτες. Τέτοιες άνανδρες και εγκληματικές ενέργειες, όπως και η οποιασδήποτε μορφής βία, στρέφονται εναντίον της δημοκρατίας και δεν πρέπει να γίνονται από κανένα ανεκτές.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να δράσουν άμεσα ώστε να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΔΗΣΥ

Καταδικάζουμε με τον πλέον απόλυτο τρόπο και στον ύψιστο βαθμό, την για άλλη μια φορά κακόβουλη ενέργεια, αυτή τη φορά σε υποστατικό της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερό.

Τέτοιες ενέργειες και σκοτεινές πρακτικές, στόχο έχουν την ίδια τη Δημοκρατία μας, οπότε και επιβάλλεται η συστράτευση όλων μας.

Καμία μορφή βίας προς οποιονδήποτε δεν μπορεί και δεν θα γίνει ποτέ ανεχτή από την κοινωνία μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της δικαιοσύνης.