Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στην Πάφο στις 11 Απριλίου, παραπέμφθηκε ο 23χρονος ύποπτος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση από τις 11 Μαρτίου για τις δυο διερευνώμενες υποθέσεις ένοπλων ληστειών περιπτέρου που διεπράχθησαν τα ξημερώματα της 8ης και 10ης Μαρτίου στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στη Χλώρακα. 

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, ο ύποπτος παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 11/4/23. Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 23χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης του.

Οι δύο ληστείες διεπράχθησαν τις πρωινές ώρες στις πιο πάνω ημερομηνίες, στο ίδιο περίπτερο, παρουσία της ίδιας υπαλλήλου και με τον ίδιο ακριβό τρόπο. Ο ληστής προσέγγισε το ταμείο, επέδειξε πιστόλι το οποίο είχε εφαρμοσμένο στη μέση του και κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό €700, €300 την πρώτη φορά και €400 τη δεύτερη, αναφέρεται.

Στις 11 Μαρτίου, η Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και δυνάμει δικαστικού εντάλματος διενήργησε έρευνα στο διαμέρισμα του 23χρονου το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το περίπτερο. Κρυμμένα σε μεγάφωνο, τα μέλη του ΤΑΕ, εντόπισαν ένα ομοίωμα πιστολιού το οποίο πιστεύεται πως είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στις δύο ληστείες, μια μαύρη κουκούλα και μαυρα γάντια. Ως τεκμήρια κατασχέθηκαν επίσης χρηματικό ποσό €195 που βρέθηκαν στην κατοχή του υπόπτου, ένα ζευγάρι παπούτσια και μαύρα ρούχα. 

Ο νεαρός εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στις δυο ένοπλες ληστείες.