Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βροχές καταιγίδες

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο το Σαββατοκύριακο.

Οι προβλέψεις της Μετεωρολογίας αναφέρονται σε βροχές, καταιγίδες και χαλάζι, μη αποκλειόμενης και της χιονόπτωσης στα ψηλότερα ορεινά.

«Από αργά το βράδυ αναμένουμε από τα δυτικά και τα βόρεια να έχουμε καταιγίδες, φαινόμενα, μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες. Και την Κυριακή περιμένουμε τοπικές βροχές, αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες, να τονίσουμε ότι στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους να έχουμε κάποια χιονόπτωση, να τονίσουμε επίσης ότι σε περιοχή καταιγίδες είναι πιθανό να πέσει χαλάζι», επισήμανε ο Λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας, Ανδρέας Χρυσάνθου.

Βροχοπτώσεις σε διάφορες περιοχές είχαμε επίσης σήμερα από τις πέντε και τριάντα το πρωί έως και τις δύο όπου ήταν σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση που εξέδωσε χθες το Τμήμα Μετεωρολογίας.

«Κύριος όγκος φαινομένων ήταν οι πρωινές ώρες και το δυτικό μέσο του νησιού, είχαν εκδηλωθεί αρκετά φαινόμενα περιοχή  Πάφου αλλά και ορεινής Λεμεσού, χαρακτηριστικά στη Λεμεσό στην περιοχή Παρεκκλησιάς είχαμε 24 χιλιοστά περίπου σε μισή ώρα», σημείωσε ο κ. Χρυσάνθου.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογία, από το απόγευμα της Κυριακής θα αρχίσει να βελτιώνεται ο καιρός, ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα έχουμε επιστροφή στο ηλιόλουστο Ανοιξιάτικο σκηνικό