Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στις σχέσεις της. Αποκάλυψε, ότι σε έναν από τους χωρισμούς της με κάποιον από τους συντρόφους της, αφορμή στάθηκε μία διαφωνία που είχαν για τον Μότσαρτ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός είπε:

«Είχα και πολύ ωραίους άνδρες και όχι τόσο ωραίους, ήταν να μου κλικάρει και η προσωπικότητα του άλλου. Έχω χωρίσει με σχέση γιατί ο σύντροφός μου έλεγε πως ο Μπετόβεν είναι μεγαλύτερος συνθέτης από τον Μότσαρτ».

Σύμφωνα με το protothema.gr και αναφερόμενη στην αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα, σχολίασε: «Η ιστορία δείχνει ότι εγώ ήμουν πιο ερωτιάρα από την Μπέττυ, ήταν πιο επιλεκτική και προσεκτική, εμένα δεν υπήρχαν τέτοια».

Για την παρουσίαση της Eurovision, η Ματθίλδη Μαγγίρα ανέφερε: «Από την Eurovision έχω ζήσει ωραίες στιγμές και ωραίους εφιάλτες. Είχα δει στον ύπνο μου ότι βγήκαμε 7οι στην Eurovision και τελικά σε αυτήν τη θέση βγήκαμε. Από τότε που “έφυγε” η μητέρα μου δεν έχει έρθει στα όνειρά μου, ήρθε στην κόρη μου και είπε ότι είναι καλά και να προσέχουμε τον παππού».

Στο τέλος , η Ματθίλδη Μαγγίρα τόνισε ότι: «Δεν υπάρχει για εμένα ο χρόνος. Ανήκω στους Αρκτούριανς, στους κατοίκους του αστερισμού. Έκαναν bullying στην κόρη μου στο δημοτικό και στο γυμνάσιο, έφτασε να κλαίει και να μη θέλει να πάει σχολείο. Η κατάθλιψη έρχεται για να χάσουμε τον εαυτό μας και τον έλεγχο μας και ευτυχώς, εκ των υστέρων κατάλαβα ότι είναι ένα δώρο».