Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τη Γαία Μερκούρη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου, σε βραδινή της έξοδο με αφορμή ένα event περιοδικού.

Το μοντέλο ρωτήθηκε για τον Άγγελο Λάτσιο με τον οποίο είναι σε σχέση, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας»  και σύμφωνα με το protothema.gr η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη κλήθηκε αρχικά να απαντήσει, στο πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση της. «Δεν έδωσα καμία σημασία σε αυτό» απάντησε.

Στην πορεία, ένας από τους ρεπόρτερ τη ρώτησε, πώς είναι η Ελένη Μενεγάκη «σαν πεθερά». Εκείνη απέφυγε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, λέγοντας: «Ας μιλήσουμε για εμένα και τη σημερινή βραδιά και όχι για άλλα πράγματα».

Τέλος, σε άλλο ερώτημα που αφορούσε το αν ο Άγγελος Λάτσιος είναι υποστηρικτικός στα επαγγελματικά της σχέδια, εκείνη απάντησε: «Είναι πολύ υποστηρικτικός. Μου λέει όλη την ώρα πόσο όμορφη είμαι. Και κακάσχημη να είμαι».

«Είμαι ερωτευμένη» 

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town», η Γαία Μερκούρη ρωτήθηκε για το πώς βλέπει την προσωπική της ζωή στη νεαρή ηλικία των 18. 

Σχετικά με αυτό, είπε: «Ο έρωτας στα 18 είναι όπως αποφασίσει ο καθένας να τον ζήσει. Για μένα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής. Αν δεν έχεις ζήσει έρωτα, τότε τι; Ο καθένας βέβαια, με τον χρόνο του. Έχω φίλες που δεν έχουν μπει ακόμα σε κάποια σοβαρή σχέση, ούτε νιώθουν ερωτευμένες και από μέσα μου σκέφτομαι "δεν ξέρεις τι χάνεις". Είναι τόσο ωραίο».

«Είμαι ερωτευμένη. Γενικά, ως άνθρωπος είμαι ρομαντική και όταν έχω κάτι όμορφο στη ζωή μου, το βλέπω ακόμα πιο όμορφο από ό,τι είναι. Ακόμα κι όταν όλα είναι μαύρα, εγώ βρίσκω το θετικό, το καλό, το όμορφο. Μου αρέσει που είμαι έτσι, γιατί γενικά δεν είμαστε love generation. Υπάρχει πολύ μίσος εκεί έξω, διαμάχες, διχασμός και πόλεμος. Ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι το σημαντικότερο, το πιο όμορφο πράγμα της ζωής», συμπλήρωσε.