Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Abdoylrahman Al Shamali, 24 ετών, από τη Συρία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής, κοινής επίθεσης, απειλής και μαχαιροφορίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, στις 14 Μαρτίου 2023.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το μεσημέρι της 14ης Μαρτίου, 2023, δύο άγνωστα πρόσωπα, φέρονται να οδήγησαν με βία εκτός καταστήματος, στη Λεμεσό, 18χρονο, τον οποίο έβαλαν σε αυτοκίνητο και αναχώρησαν από τη σκηνή.

Οι άγνωστοι φέρονται να οδήγησαν τον 18χρονο, σε ερημική περιοχή της Λεμεσού, όπου τον εγκατέλειψαν. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, φέρονται να τον κτύπησαν στο πρόσωπο, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ένας εκ των δύο δραστών, φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να το έδειξε απειλητικά στον 18χρονο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του 24χρονου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

1