Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

Συγκλονίζει ο αδερφός της 34χρονης μητέρας Αθηνάς Κατσάρα, που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Βασίλης Κατσαράς συγκινεί περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές της αδερφής του, το πώς το έμαθαν και τις σκηνές που είδε φτάνοντας στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη, λίγη μόλις ώρα μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων.

«Στη μέση του βαγονιού ήταν. Ο γαμπρός μου τη στιγμή της σύγκρουσης σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Και με το που σηκώθηκε, έκανε ένα δυο βήματα κι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο. Εκεί σκοτείνιασαν όλα και εκεί –από ό,τι μου είπε ο γαμπρός μου – η αδελφή μου φώναξε “Νίκο το μωρό”. Εκεί χάθηκαν όλα. Ο γαμπρός μου έμαθε για τον θάνατο της Αθηνάς ανήμερα της κηδείας» συγκλονίζει ο αδερφός της Αθηνάς, μιλώντας στο «Tlive».

«Η αδελφή μου ήταν η πιο άτυχη από όλα τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε με τρένο, είχε καιρό να ταξιδέψει. Είχαν πάει στους θείους μου στην Αθήνα για τριήμερο αλλά δεν πρόλαβαν. Ευτυχώς που δεν το πήραν μαζί τους το μωρό» λέει συγκινημένος ο Βασίλης Κατσάρας.

«Θέλω να μπουν φυλακή όλοι τους»


«Τιμωρία δεν υπάρχει. Δεν θα μας απαλύνει τον πόνο. Ούτε τα λεφτά για τα μέτρα που δεν θα εφαρμοστούν ποτέ… Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους. Είναι το ελάχιστο, το μηδαμινό η τιμωρία αυτή. Δεν θα φέρει πίσω την αδελφή μου, ούτε τα άλλα παιδιά. Για τις ψυχές τους… Δικαίωση» λέει για το τι θα ήθελε για τους υπεύθυνους της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Όπως είπε, το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από την αδελφή του, μία μέρα πριν το δυστύχημα ήταν κάτι σαν «περασμένα, ξεχασμένα».

Τέλος, μιλά για το σκηνικό που αντίκρισε εκείνος και οι δικοί του όταν έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος, λίγη ώρα μετά τη σύγκρουση των τρένων. «Είχε πολύ καπνό, γυαλιά και κόσμος έβγαινε ακόμα από τα βαγόνια. Έβλεπες το τρένο κι έλεγες “δε βγήκε άνθρωπος από εδώ μέσα, αποκλείεται”».

Ζητάω δύναμη από τον Θεό να μεγαλώσω το παιδί μας» – Συγκλονίζει ο σύζυγος της Αθηνάς


Η Αθηνά ταξίδευε με το μοιραίο τρένο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο, που κατάφερε να βγει ζωντανός.

Το ζευγάρι έχει ένα αγοράκι 2 ετών και ο τραγικός σύζυγος, σε ανάρτησή του για την αδικοχαμένη Αθηνά ζητά από τον Θεό να του δώσει δύναμη να το μεγαλώσει.

Πηγή: in.gr