Τηλεόραση Ραδιόφωνο
νεκρή γυναίκα Πέτρα Ρωμιού

Το δρόμο για τη διενέργεια δεύτερης νεκροτομής στην παρουσία του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, άνοιξε η Νομική Υπηρεσία μετά από αίτημα που υπέβαλαν οι δικηγόροι του 30χρονου συλληφθέντα για το φόνο εκ προμελέτης της 28χρονης Ουκρανής το Σάββατο στην Πέτρα του Ρωμιού. Ενώ όπως γνωστοποιήθηκε, στη νεκροτομή θα παρίσταται επίσης η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου.


«Υποβλήθηκε αίτημα για τη διενέργεια δεύτερης νεκροτομής στην παρουσία ιδιώτη ιατροδικαστή της δικής τους επιθυμίας καθώς και ιατροδικαστική εξέταση του υπόπτου από ιδιώτη ιατροδικαστή», επισήμανε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου. 

Αρχικά η Νομική Υπηρεσία έφερε ένσταση για τη διενέργεια δεύτερης νεκροτομής, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις από τον ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη και να δοθεί τελικά το πράσινο φως

Οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, στο πόρισμα τους αναφέρονται σε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και στραγγαλισμού της 28χρονης Ουκρανής, κάτι που απορρίπτει ο ύποπτος ισχυριζόμενος ότι ο θάνατος της συντρόφου του οφείλεται σε ατύχημα. Βρλεθηκε στο κενό στην προσπάθεια της να βγάλει σέλφι με φόντο την Πέτρα του Ρωμιού

Ήταν νεκρή ή ζωντανή;

Οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν επεκταθεί και σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, καθώς όπως φαίνεται οι 30χρονος και Ουκρανή διασκέδαζαν το προηγούμενο βράδυ σε νυχτερινό κέντρο.

Αυτό που θέλουν να διαλευκάνουν οι ανακριτές είναι εάν η άτυχη 28χρονης, μεταφέρθηκε στην Πέτρα του Ρωμιού  νεκρή ή ζωντανή.

«Εναπόκειται και στις επιστημονικές εξετάσεις, οι οποίες ίσως δείξουν και το χρόνο θανάτου του θύματος, κατά πόσο τα τραύματα προκλήθηκαν πριν ή μετά το θάνατο της», σημείωσε ο κ. Νικολάου. 

Απαντήσεις αναζητούνται και μέσα από το κινητό τηλέφωνο της Λέσιας, αλλά και από άλλα τεκμήρια που έχουν εντοπισθεί στη σκηνή.