Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μπισμπίκης Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με αφορμή τη νέα παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία» που ετοιμάζεται να ανέβει μίλησε στη Lifo τόσο για το επαγγελματικά του όσο και για την προσωπική του ζωή στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή. 

Για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή η οποία είναι διαρκώς στο επίκεντρο, ο ηθοποιός σε ερώτηση που του τέθηκε για το κατά πόσο του αρέσει η αναγνωρισιμότητα αναφέρθηκε στο ζεϊμπέκικο μπροστά στη Δέσποινα Βανδή.

«Όχι, μου δημιουργεί πρόβλημα. Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα. Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι. Από την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή. Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει, ας είναι η ξεφτίλα μου ατελείωτη μέσα στα χρόνια. Αρκεί να μην επηρεάζεται η ευτυχία του παιδιού μου», υπογράμμισε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου είναι βιωματικό»

Αναφερόμενος στη δουλειά του, ο ηθοποιός σημείωσε πως το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς του είναι βιωματικό.

«Καλά ελληνικά μπορεί να μη γνωρίζω, αλλά ξέρω να μιλάω μια γλώσσα του δρόμου. Και να γράφω σε αυτήν – που μπορεί να είναι ασύντακτη ή ό,τι άλλο, αλλά ξέρω να τη δουλεύω. Οπότε τα έργα που επιλέγω έχουν να κάνουν με ανθρώπους που είναι στο περιθώριο, λούμπεν, και γνωρίζω καλά τη γλώσσα τους. Σε αυτήν τη γλώσσα μπορώ να γράψω, να αισθανθώ, να αναπτύξω χαρακτήρες. Αλλά πάντα πρέπει να κατανοώ ό,τι κάνω με την ψυχή μου. Και με το ένστικτο», υπογράμμισε.

Επισήμανε πως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι να έχεις πάθος για αυτό που κάνεις. «Να πονέσεις, να ταλαιπωρηθείς, να κοπιάσεις. Όχι μόνο ψυχικά αλλά και πρακτικά», επισήμανε.

Πηγή: Protothema.gr