Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Σελένα Γκόμεζ

Η Σελένα Γκόμεζ δήλωσε ότι «είπε ψέματα» ότι δεν επηρεαζόταν από τα αρνητικά σχόλια των body-shamers. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι κλεινόταν στο δωμάτιό της και έκλαιγε.

«Είπα ψέματα. Ανέβαζα μια φωτογραφία και έλεγα: "Δεν έχει σημασία. Δεν δέχομαι αυτά που λέτε"», δήλωσε η 30χρονη ηθοποιός στο ντοκιμαντέρ του Apple TV+ Dear..., το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη.

Η Γκόμεζ- η οποία πολλές φορές στο παρελθόν τα έχει βάλει με τους body-shamers - συνέχισε λέγοντας ότι παρά το γεγονός ότι παρουσίαζε τον εαυτό της ως δυνατό στα διαδικτυακά τρολ ουσιαστικό έκλαιγε απαρηγόρητη στο δωμάτιό της.

«Ανέβαζα όλα λέγοντας ότι δεν με ενοχλούν γιατί δεν ήθελα να ενοχλούν άλλους ανθρώπους που βιώνουν το ίδιο πράγμα», συνέχισε η 30χρονη Γκόμεζ προσθέτοντας: «Το να ντροπιάζονται για το πώς μοιάζουν, ποιοι είναι, ποιον αγαπούν, πιστεύω ότι είναι τόσο άδικο. Δεν νομίζω ότι αξίζει σε κάποιον όλο αυτό».

Η Γκόμεζ που διαγνώστηκε με λύκο το 2014 – είπε ότι οι άνθρωποι στο διαδίκτυο έβρισκαν πάντα να της πουν κάτι αρνητικό παρά τις επώδυνες παρενέργειες της χρόνιας ασθένειάς της.

«Με ντρόπιαζαν επειδή είχα πάρει βάρος εξαιτίας του λύκου μου», είπε.

Η Gomez αντέδρασε για τα σχόλια που δέχτηκε σχετικά με την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες 2023.

«Είμαι λίγο χοντρή αυτή τη στιγμή, επειδή απόλαυσα τον εαυτό μου κατά τη διάρκεια των διακοπών», είχε γράψει η σε ένα Instagram μετά την απονομή, προσθέτοντας: «Αλλά δεν με νοιάζει».

Πηγή: Protothema.gr