Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Νέα καταγγελία για ιατρική αμέλεια διερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Αφορά στον Χρίστο Παύλου, 34 χρόνων, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως, στις 8 Μαρτίου, στο σπίτι του. Μία ημέρα προηγουμένως είχε επισκεφθεί τον προσωπικό του ιατρό, στον οποίο ανέφερε πως αισθανόταν έντονους πόνους στο στήθος και στην πλάτη.

Όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριακού στον ΑΝΤ1 «Σύμφωνα  με την καταγγελία είχε επισκεφθεί τον προσωπικό του γιατρό διότι ένοιωθε έντονους πόνους στο στήθος  και του παραχωρήθηκε φαρμακευτική αγωγή  και την επόμενη μέρα είχε εντοπιστεί από τους οικείους νεκρός.»

Με πληροφορίες από αρμόδια πηγή, ο προσωπικός ιατρός του 34χρονου φέρεται να του χορήγησε μυοχαλαρωτικά παυσίπονα, και την επόμενη μέρα, αφού εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις από τους δικούς του ανθρώπους, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου

Θα ζητήσουμε και την συμβολή, άμεσα, του ΟΚΥπΥ ώστε να ορίσει ένα ιατρικό λειτουργό ανεξάρτητο ο οποίος θα μας βοηθήσει στο έργο μας.

Με τη σύμφωνο γνώμη της οικογένειας, το πρωί διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου Χρίστου Παύλου, από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους. Η νεκροτομή κατέδειξε ως αιτία θανάτου την ρήξη καρδίας.

«Τούτος εν ο λεβέντης μου» 

γερ

Σπαρακτική είναι η ανάρτηση του πατέρα του άτυχου Χρίστου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Περιγράφοντας τα γεγονότα, κάτω από τη φωτογραφία του γιου του, ο πατέρας του 34χρονου Ανδρέα Παύλου, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί στον γιο του.

Η ανάρτηση του πατέρα

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της  αγαπημένης ομάδας του Χρίστου Παύλου, της ΑΕΛ,  οι οποίοι βαθύτατα συγκλονισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένας τόσο νέος άνθρωπος, γεμάτος ζωντάνια όπως αναφέρουν, έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.