Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Facebook ότι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς έκανε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Λίγες ημέρες μετά την ορκωμοσία του ως υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε προγραμματίσει τη χειρουργική επέμβασή του σήμερα Πέμπτη (9.3.2023) το πρωί και γι’ αυτό ενημέρωσε τους φίλους του στα social media μέσα από το νοσοκομείο.

«Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς. Εγώ σήμερα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για μια μικροεπέμβαση και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τόσο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου όπως και την διοίκηση για τον ζήλο που δείχνουν συλλογικά στη δουλειά και την άσκηση των καθηκόντων τους», έγραψε στο Facebook ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Να είστε όλοι καλά ευχαριστώ πολύ για τα πολλά μηνύματα σας και τις ευχές σας. Τις ανταποδίδω» σημείωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη: