Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βροχες

Σήμερα Πέμπτη, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως σε περιοχές νοτιοανατολικά του Τροόδους, καθώς και στα ανατολικά του νησιού.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα βόρεια, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά το απόγευμα αναμένεται να καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι το Σάββατο και μικρή πτώση την Κυριακή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.