Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κυ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και ο αγώνας για την ουσιαστική κατάκτηση της ισότητας των φύλων παραμένει πιο επίκαιρος από ποτέ.

Με αφορμή τη Γιορτή, θυμηθήκαμε κάποιες έξυπνες ατάκες διάσημων γυναικών, οι οποίες μας έχουν εμπνεύσει.

Sophia Loren: «Η ομορφιά είναι βγαίνει από μέσα σου και αντανακλάται ακόμα και μέσα από τα μάτια σου. Δεν έχει ύλη η ομορφιά»

Jennifer Aniston: «Είσαι δακτυλοδεικτούμενη είτε είσαι πολύ αδύνατη είτε έχεις πολλά παραπάνω κιλά… Και επειδή δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους, φρόντισε να σταματήσεις να κάνει τέτοιο κακό στον εαυτό σου».

Kim Kardashian: «Αποδέξου τις καμπύλες σου και αυτό που είσαι. Μου αρέσει που έρχονται κοπέλες και μου λένε πως έχουν απενοχοποιήσει πλέον τις καμπύλες τους εξαιτίας μου».

Cameron Diaz: «Η ομορφιά ακτινοβολεί. Οι γυναίκες με αληθινή εσωτερική ομορφιά είναι πιο λαμπερές πάντα». 

«Απλά κοιτάξου στον καθρέφτη και…»

Oprah Winfrey: «Την επόμενη φορά που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη προσπάθησε να ξεχάσεις τα στερεότυπα που λένε ότι είσαι πολύ χοντρή ή πολύ χλωμή, πολύ σκουρόχρωμη ή πολύ ηλικιωμένη, ότι τα μάτια σου είναι πολύ μικρά ή η μύτη σου πολύ μεγάλη. Απλά κοιτάξου στον καθρέφτη και εστίασε στο πρόσωπό σου. Όταν ξεχάσεις την κριτική, αυτό που θα δεις θα είναι απλά ο εαυτός σου και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να αλλάξει την εμπειρία που ζεις σε αυτόν τον κόσμο».

Coco Chanel: «Οι γυναίκες πάντα ήταν οι δυνατές της υπόθεσης. Οι άντρες πάντα αναζητούν από τις γυναίκες ένα μικρό μαξιλαράκι για να ακουμπήσουν τα κεφάλια τους. Πάντα ψάχνουν μια μητέρα που θα τους κρατήσει σαν μωρά παιδιά». 

Jennifer Lopez: «Η ομορφιά είναι μόνο επιφανειακή. Θεωρώ ότι αυτό που είναι σημαντικό είναι η κατάκτηση της ισορροπίας του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος».

Christina Aguilera: «Ό,τι μέγεθος ή σχήμα σώματος και να έχεις πρέπει να το αποδεχθείς και να το αναδείξεις. Το γυναικείο σώμα είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Εύχομαι οι γυναίκες να ήταν περήφανες για το σώμα τους και να μην κορόιδευαν άλλες γυναίκες, που είναι περήφανες για το δικό τους».

Marilyn Monroe: «Ένα κορίτσι δεν χρειάζεται κανέναν που δεν την χρειάζεται».

Madonna: «Είμαι σκληρή, φιλόδοξη και ξέρω ακριβώς τι και πώς το θέλω. Αν αυτό με κάνει σκύλα, δεν με ενδιαφέρει».

Πηγή: in.gr