Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υφ

Στοπ στην  λειτουργία  της τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας»  του 1450, άναψε  η Κυβέρνηση.

Τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών δεν ικανοποίησαν τον Υπουργό εργασίας και τους Υφυπουργούς Κοινωνικής Πρόνοιας και Καινοτομίας, η τελευταία δοκιμή έγινε μάλιστα στην παρουσία τους, έτσι η  έναρξη λειτουργίας του 1450 αναβλήθηκε,  αφού όπως τόνισε ο Υφυπουργός καινοτομίας πρώτα   θα τελειοποιηθεί και μετά θα παραδοθεί στους πολίτες .

Φίλιππος Χατζηζαχαρίας - Υφυπουργός Έρευνας Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

«Προηγήθηκε ένα τεστ και τα αποτελέσματα που λάβαμε εμείς ως αρμόδια αρχή  ήταν μη ικανοποιητικά  και όταν λέω μη ικανοποιητικά, οι λειτουργοί που είναι της ανάδοχου εταιρείας δεν απαντούσαν σωστά και υπήρχαν διάφορα προβλήματα όπως καθυστέρηση  ή μακροσκελείς απαντήσεις». 

Ο κ. Χατζηζαχαρίας ανέφερε πως η Κυβέρνηση θα απαιτήσει πολύ συγκεκριμένα πράγματα από την ανάδοχη εταιρεία για την λειτουργία του 1450 το οποίο θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8 το πρωί μέχρι της πέντε το απόγευμα στελεχωμένο με 22 λειτουργούς.

Στις προτεραιότητες του νέου Υφυπουργού και η λειτουργία του «κόκκινου κουμπιού» το οποίο σκοπό έχει να αποτελεί σήμα κινδύνου από ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ανάπηρους και άλλους με σοβαρά θέματα υγείας.

Φίλιππος Χατζηζαχαρίας - Υφυπουργός Έρευνας Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

«Μαζί με την νυν υφυπουργό έχουμε μιλήσει ήδη θα συζητήσουμε τα έχουμε βάλει κάτω  είναι μέσα στις καίριες δράσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη τις οποίες θα τις εφαρμόσιμες»

Ανάμεσα στις άμεσα  δράσεις που προωθεί η νέα κυβέρνηση  σύμφωνα με τον κύριο  Χατζηζαχαρία, είναι η  λειτουργία της πλατφόρμας διενέργειας δημοψηφισμάτων όπου ο πολίτης θα μπορεί να εκφράζει  την άποψη του επί συγκεκριμένων θεμάτων.