Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σύμφωνα με το protothema.gr έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τον έρωτα, αλλά και τη σεξουαλικότητά του.

Ο ηθοποιός και γνωστός σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στο εγχείρημα, με το οποίο ασχολείται το τελευταίο διάστημα.

«Γράφω τη συνεχεία της σειράς Σέρρες και παρόλο που δεν έχουμε κοντά μας τον Πάνο Νάτση, τον χαρακτήρα θα τον υποδυθεί ένας άλλος ηθοποιός», δήλωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κατά τον ίδιο θα πρέπει να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στον τρόπο, με τον οποίο παρουσιάζονται οι ιστορίες αγάπης γκέι ανθρώπων στην τηλεόραση.

«Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε τη δραματικότητα από την ομοφυλοφιλία ως κατάσταση. Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω "αχ Παναγία μου ,πάλι γκέι ξύπνησα". Σαφώς, πρέπει να καταγράφεται και η δραματικότητα, γιατί οι γκέι στο πέρασμα του χρόνου έζησαν και ζουν μεγάλη καταπίεση, αλλά θέλω να υπάρχει και η χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Πάνο Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τον περασμένο χρόνο, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε: «Έλεγε σε όλους μας "ξεκόλλα" λες και θα τέλειωνε η στεναχώρια σου, άλλα άμα το καλοσκεφτείς τελειώνει πράγματι. Ο Πάνος Νάτσης ήταν ένας πολύ ωραίος άνθρωπος που τον αγαπήσαμε όλοι πάρα πολύ και μιλώντας για αυτόν, τον κρατάμε στην καθημερινότητα μας, ζει».

 

1

Αναφορικά με τον έρωτα, ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε πως το πιο πιθανό για εκείνον είναι να μείνει «γεροντοπαλίκαρο». «Είναι πολύ πιθανό να μείνω γεροντοπαλίκαρο, ένας άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή μου πρέπει να αγαπήσει την Αίγινα και να τον αγαπήσουν και οι γάτες μου. Ο έρωτας είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, όταν έρχεται στη ζωή μας τα παραμερίζουμε όλα και τον ζούμε, επομένως όταν έρθει, δεν θα είμαι τσιγκούνης», δήλωσε.

Εξήγησε μάλιστα, πως οι άνθρωποι δεν τον προσεγγίζουν εύκολα ερωτικά. «Δεν έχω εξαντλήσει το κομμάτι της αγάπης και του έρωτα, έχω πολύ μεγάλο ταλέντο σε αυτό, είναι ωραίες οι σχέσεις που φτιάχνω, περνάω όμορφα. Δεν με προσεγγίζουν εύκολα οι άνθρωποι σε ερωτικό επίπεδο, φαίνεται ότι είμαι λίγο δύσκολος και απρόσιτος. Ίσως απόμακρος, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου», ανέφερε.

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί, ανέφερε πως ακόμα δεν βρίσκεται στη φάση που μπορεί να το θέσει ως προτεραιότητά του. «Αν νιώσω ότι είμαι σε μία φάση που μπορεί ένα παιδί να γίνει η πρώτη μου προτεραιότητά και να αφήσω πίσω το εγώ μου, τότε θα πω ναι σε ένα παιδί. Στη ζωή μου δεν έχω καταφέρει και δεν καταφέρνω πολλές φορές να εκφράσω το συναίσθημα μου, είναι συναίσθημα κλειδωμένο», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για τον Τύπο και σχολίασε το πώς συμπεριφέρεται σήμερα στα επώνυμα πρόσωπα. «Ο Τύπος και τα media φέρονται άσχημα στον κόσμο κάθε μέρα, ο τίτλος "έξαλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης" είναι προσβλητικός, έξαλλος σημαίνει ότι έχασε το νου του. Έχω πληγωθεί από τα media και έχω πάρει και τηλέφωνα, αλλά αυτά είναι πράγματα που τα έχω αφήσει πίσω μου. Θα στενοχωρηθείς, θα θυμώσεις, αλλά θα το ξεχάσεις», είπε αρχικά.

Αναφέρθηκε μάλιστα, στον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, που έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα για τις δημόσιες εκδηλώσεις του έρωτά τους: «Δεν έχουμε δικαίωμα να ασχολούμαστε με τους άλλους, όταν ένας άνθρωπος ερωτεύεται εκφράζει τον έρωτα του, είναι φυσιολογικό και συνέβαινε πάντοτε.

Αυτό που πρέπει να συζητήσουμε, με αφορμή τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, είναι ότι κάποτε δεν σχολίαζαν δημόσια 5 εκατ. Έλληνες δυο ανθρώπους που φιλιούνται. Μας συμβαίνει ότι έχουμε πλέον θεωρήσει ότι ο δημόσιος σχολιασμός είναι κάτι καταπληκτικό, υπέροχο και θεμιτό, εγώ αυτό δεν το πιστεύω. Ο λόγος που απομακρύνθηκα από την τηλεόραση είναι γιατί η τηλεόραση σχολιάζει μονίμως τους πάντες, ο σχολιασμός σαν χόμπι δεν μου αρέσει», κατέληξε.