Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια ελεγχοι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ, οκτώ βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδηγού για δύο μήνες, σε νεαρό ηλικίας 25 ετών, ο οποίος οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου με διπλάσια σχεδόν ταχύτητα από την επιτρεπόμενη και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαρτίου τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, εντόπισαν και ανέκοψαν οδηγό, ο οποίος κινείτο με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο».

Από εξετάσεις που ακολούθησαν «διαπιστώθηκε, ότι επρόκειτο για νεαρό αλλοδαπό άντρα ηλικίας 25 ετών, στον οποίο έγινε και προκαταρκτική εξέταση ναρκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα. Ο 25χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος».

Παρουσιάστηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όπου και κατηγορήθηκε για το αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον 25χρονο, χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ, οκτώ βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδηγού του για δύο μήνες αρχίζοντας από σήμερα  Τρίτη 7 Μαρτίου.