Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μηγ

«Της είπα ότι θα πάω να ψάξω για θέσεις σε 10 λεπτά. Εκείνη με κοίταξε με επίμονο βλέμμα και μου είπε ''πήγαινε τώρα''». Από θαύμα σώθηκε ο σύντροφος της άτυχης 21χρονης Κλαούντια Λάτα που περιλαμβάνεται στη λίστα των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Λίγα λεπτά πριν από τη μοιραία μετωπική σύγκρουση, ο Βασίλης είχε φύγει από το κυλικείο που μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα.

«Παραξενεύτηκα με τον τρόπο ομιλίας της και χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκα. Την είδα που μου χαμογέλασε, της χαμογέλασα κι εγώ και έκανα 15 βήματα. Τότε αισθάνθηκα ένα μπαμ, πετάχτηκα αρκετά μέτρα προς τα πίσω με την πλάτη και λιποθύμησα» είπε ο νεαρός στον Alpha.

«Δεν κατάλαβα καν τι είχε συμβεί, απλά ένιωσα μία μάζα σιδερικών να έρχεται κατά πάνω μου και να με τσαλαπατάει. Ευτυχώς είχα Άγιο και δεν τραυματίστηκα. Εγώ ξύπνησα λόγω των καπνών. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω αναπνευστικά προβλήματα. Άρχισαν να με κλωτσάνε κάποια πόδια μέσα από τα σίδερα. Σε κάποια φάση, έκλεισα τα μάτια μου και είπα ότι θα καώ ζωντανός» πρόσθεσε.

«Ταυτόχρονα σκεφτόμουν την Κλαούντια. Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί γιατί ήταν όλα σκοτεινά. Εγώ είχα απλά σοκαριστεί. Κάποιοι φώναζαν ότι καιγόμασταν» συμπλήρωσε ο σύντροφος της Κλαούντια.

Πηγή: protothema.gr