Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ργ

Ο Νίκος Βέρτης είναι από τους καλλιτέχνες, που αποφάσισαν να τραγουδήσουν το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Η κίνηση των συγκεκριμένων νυχτερινών κέντρων διασκέδασης να λειτουργήσουν κανονικά, ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων, ενώ επίσης έντονα σχολιάστηκε το γεγονός, ότι ορισμένα από τα μουσικά σχήματα, θα διαθέσουν τα κέρδη τους, στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο Νίκος Βέρτης θέλησε να πει και δυο λόγια από την πίστα, για την απόφασή του να τραγουδήσει κανονικά.

«Ελπίζω και εύχομαι να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Απόψε, όπως καταλαβαίνετε είναι μια ιδιαίτερη βραδιά. Για όσους δε γνωρίζετε, η απόφαση πάρθηκε παρέα με όλο το προσωπικό και την επιχείρηση. Προσπαθήσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε , επειδή ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, να προχωρήσει η λειτουργία του μαγαζιού, να διασκεδάσετε και να περάσετε όσο όμορφα γίνεται.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε σε αυτόν τον καλό σκοπό που θα διαβάσετε στα social media. Γενικά, δεν είναι σωστό να λες όταν κάνεις ένα καλό. Είναι λάθος. Όμως, σε αυτή την περίπτωση, έπρεπε να το πούμε γιατί διαφορετικά θα γινόταν χαμός, καταλαβαίνετε. Το πιο εύκολο πράγμα για εμάς θα ήταν να κάτσουμε σπίτι μας. Πόσω μάλλον για εμένα που ήμουν και άρρωστος αυτές τις μέρες αλλά ήταν μεγαλύτερή μου χαρά να συνεισφέρω στο ελάχιστο, αν μπορώ» είπε από την πίστα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Η ανάρτηση του Νίκου Βέρτη

Ο τραγουδιστής με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό πως μαζί με την επιχείρηση και όλους τους υπαλλήλους αποφάσισαν να παρουσιάσουν κανονικά το πρόγραμμά τους στο κοινό με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων.

Μεταξύ άλλων, έγραψε στην ανάρτησή του:

«Η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό αποφάσισαν να λειτουργήσουν τη σημερινή βραδιά παρότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην πατρίδα μας μετά το τραγικό δυστύχημα των τελευταίων ημερών. Θεωρήσαμε ότι το πένθος μας θα το δείξουμε πιο έμπρακτα βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που ίσως αυτές τις μέρες χρειάζονται τη βοήθειά μας πέρα από το να δώσουμε αίμα.

Τα έσοδα λοιπόν της σημερινής βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων που φυσικά κανένα χρηματικό ποσό δε μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Όπως επίσης, στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Βέρτης

Πηγή: protothema.gr