Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αστυνομία Πάφου

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στις 5.3.23 και ώρα 13:45, ένας 23χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στην Πάφο, με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου.

Σε ένα σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με το προπορευόμενο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε με συνοδηγό 58χρονο. Αμέσως μετά, ενώ οδηγούσε το όχημα στην αριστερή λωρίδα της κυκλοφορίας ο 23χρονος προσπέρασε το όχημα που προπορευόταν, εισήλθε ξανά στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με άλλο όχημα, το οποίο οδηγείτο από 54χρονη από την Πάφο με συνοδηγό τον σύζυγο της και τον ανήλικο εγγονό της, ηλικίας τριών ετών.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες στα οχήματα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό δεν υπέστησαν σοβαρό τραυματισμό και απολύθηκαν. Η σκηνή σκιαγραφήθηκε από την Τροχαία Πάφου και το όχημα του 23χρονου μεταφέρθηκε στην Τροχαία Πάφου για φύλαξη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος «παρουσίασε ανεπίτρεπτη και αλλόκοτη συμπεριφορά και συνελήφθη για αυτόφωτο αδίκημα, ενώ σύμφωνα με τον Περί Ψυχιατρικής Νοσηλείας Νόμο, εξετάστηκε από ψυχίατρο, εκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας για νοσηλεία».