Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σκονη

Θα «πνιγεί» και σήμερα στην σκόνη η Κύπρος. Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Απόψε αναμένονται μεμονωμένες βροχές στα δυτικά του νησιού. Πάντως το συννεφιασμένο σκηνικό με την πιθανότητα βροχής αναμένεται να μας συντροφεύσει μέχρι και την Τετάρτη. 

Όσον αφορά τον καιρό σήμερα, θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ σταδιακά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά σταδιακά στα προσήνεμα θα καταστεί ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας.

Την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.