Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υκαν

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 28 ετών, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, μετά τον εντοπισμό πέραν των 100 χαπιών τύπου «έκσταση» και ποσότητας φυτικής ύλης κάνναβης πέραν των 30 γραμμαρίων, στην κατοικία και σε αγροκατοικία του 28χρονου, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2.00 χθες το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν επιχείρηση έρευνας, στην κατοικία του 28χρονου υπόπτου, καθώς και στην αγροκατοικία του ιδίου, στην επαρχία Αμμοχώστου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Στην αγροκατοικία ανευρέθηκαν 105 χάπια τύπου «έκσταση», καθώς και τρία σακουλάκια που περιείχαν καφέ συμπαγή ουσία ρητίνης κάνναβης, συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων περίπου.

Στην κατοικία του 28χρονου ανευρέθηκε ποσότητα φυτικής ύλης κάνναβης συνολικού βάρους 32 γραμμαρίων περίπου, και ρητίνη κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου περίπου, ενώ στην αυλή της κατοικίας ανευρέθηκαν ένα σακουλάκι με άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και ένας μεταλλικός μύλος αλέσεως που περιείχε ίχνη φυτικής ύλης κάνναβης.

Ο 28χρονος συνελήφθη από τα μέλη της ΥΚΑΝ και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Αμμόχωστο.