Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ιξο

Στο πένθος βυθίζεται για ακόμα μία φορά η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του τραγουδιστή, Σταύρος.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με την οικογένεια, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο πατέρας του του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος. Νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Σταύρος Παντελίδης νοσηλεύονταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ έπειτα από ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που ο γιος του, Κωνσταντίνος, διέκοψε τις εμφανίσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης σε δηλώσεις που είχε κάνει στο Πρωινό είχε πει για την κατάσταση υγείας του πατέρα του:

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά».

Πηγή: in.gr