Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εργ

Η Κύπρος υποδέχεται αύριο τα παιδιά της.

Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου και η Αναστασία Αδαμίδου, επιστρέφουν στις γενέτειρες τους για το τελευταίο αντίο. Για την τελευταία πράξη του δράματος που γράφτηκε στα Τέμπη.

Οι σοροί των δύο φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα θα μεταφερθούν αύριο στην Κύπρο, από την Θεσσαλονίκη με την απογευματινή πτήση η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 15:30.

Μετά από απόφαση των οικείων του, η σορός του Κυπριανού θα μεταφερθεί από το αεροδρόμιο Λάρνακας στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου, όπου στις 20:00 θα αρχίσει ολονύχτια Θεία Λειτουργία.

Η κηδεία του άτυχου φοιτητή της νομικής, θα τελεστεί τη Δευτέρα στις δέκα το πρωί, και τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο πατέρας του Κυπριανού ιερέας Χριστόδουλος Παπαϊωάννου.

«Την Δευτέρα 6/3/2023 στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου αποχαιρετούμε τον Κυπριανό μας. Παράκληση της οικογένειας όπως στην εξόδιο ακολουθία να παραστούμε όλοι με λευκά ρούχα. Αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές διά την αποπεράτωση των έργων συντήρησης του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εις μνήμη της Ψυχής του Κυπριανού μας.», ανέφερε ο Παντελής Θεοδοσίου. 

Την Δευτέρα το  τελευταίο «αντίο» στην Αναστασία

Στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία η Αναστασία Αδαμίδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια, ενώ επιθυμεί η νεκρώσιμος ακολουθία να μην καλυφθεί δημοσιογραφικά.