Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ασθενοφόρο ΟΚΥπΥ
Φωτογραφία Αρχείου

Ο τραυματισμός επτά προσώπων ανάμεσα τους και πέντε παιδιών είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη στην Πάφο το απόγευμα της  27ης Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 27 Φεβρουαρίου, στις 18:00, 45χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον δρόμο Κελοκεδάρων προς Σταυροκόννου έχοντας συνοδηγό την σύζυγο του καθώς και τα πέντε παιδιά τους ηλικίας από 6  μέχρι 17 ετών, σε μια αριστερή στροφή του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να γύρει πλευρικά και να ακινητοποιηθεί στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Όλα τα πρόσωπα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικώντου ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, κανένας από τους επτά επιβαίνοντες δεν έφεραν σοβαρό τραυματισμό. Ωστόσο, τα δύο εκ των παιδιών ηλικίας 14 και 15 ετών κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Στον 45χρονο οδηγό έγινε έλεγχος άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη. Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.