Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Γυναίκα 54 ετών και ο 19 ετών εγγονός της κρύβονται πίσω από την διάρρηξη της οικίας του υπευθύνου της ΥKAN Λεμεσού. Η διάρρηξη πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου.

Γιαγιά και εγγονός οδηγήθηκαν χθες (24/02) στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, όπου και εκδόθηκε εναντίον τους διάταγμα κράτησης επτά ημερών.

Σημειώνεται ότι σε έρευνα που έγινε στην κατοικία της 54χρονης, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αριθμό κοσμημάτων, μεταξύ των οποίων και κοσμήματα που είχαν κλαπεί από κατοικία στη Λεμεσό, μετά από διάρρηξη της.

Από την κατοικία, σύμφωνα με την καταγγελία, κλάπηκαν διάφορα κοσμήματα από χρυσό, όπως καδένες, σκουλαρίκια, βραχιόλια, και δακτυλίδια.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας σε αδειούχο κατάστημα αγοραπωλησίας πολύτιμων μετάλλων, στη Λεμεσό, διαπιστώθηκε ότι η 54χρονη ύποπτη την ίδια μέρα που διαπράχθηκε η διάρρηξη κατοικίας, μετέβηκε στο υποστατικό και πώλησε ένα σκουλαρίκι από χρυσό, το οποίο φέρεται να κλάπηκε από την κατοικία που είχε διαρρηχθεί.

Της σύλληψης της 54χρονης ακολούθησε έρευνα στην κατοικία της, όπου τα μέλη του ΤΑΕ εντόπισαν αριθμό κοσμημάτων που φέρονται να είναι μέρος της περιουσίας που κλάπηκε από την κατοικία που είχε διαρρηχθεί. Εντόπισαν επίσης διάφορα άλλα κοσμήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για την κατοχή των οποίων η 54χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.