Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μαυρίκιος Βανδή Μπισμπίκης

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση σχολίασαν ξανά για το «κύμα» αντιδράσεων κατά του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, μετά τα θερμά φιλιά που αντάλλαξαν πρόσφατα στην πίστα.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend» με τον Μαυρικίου να δηλώνει πολύ θυμωμένος για όσα ακούγονται.

«Είμαι πολύ θυμωμένος. Βλέπω τις εκπομπές που σχολιάζουν. Δεν ντρέπονται; Όταν θέλουν συνέντευξη από τη Βανδή την κυνηγούν. Λένε για ηλικίες, για γεροντοέρωτες. Ποιος ορίζει σε ποια ηλικία θα ερωτευτείς; Και τι πάει να πει να το ζουν μόνοι τους και να μην προκαλούν; Να μη βλέπεις τότε ρε βλάκα!»είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Λένε για τα παιδιά, τα παιδιά της είναι περήφανα, η κόρη της το έγραψε δημόσια» είπε η Ιλάειρα Ζήση για τη Δέσποινα Βανδή.

Οι αντιδράσεις για Μπισμπίκη και Βανδή

Το ζευγάρι συζητιέται συνεχώς, από την πρώτη στιγμή που έκανε γνωστό τον έρωτά του δημόσια, αφού οι εκδηλώσεις αγάπης του ενός προς τον άλλο είναι όχι μόνο συχνές, αλλά και «υπερβολικές», όπως τις χαρακτηρίζουν κάποιοι.

Αυτή τη φορά, το φιλί που αντάλλαξαν πάνω στη σκηνή, το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού, αλλά και το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει για εκείνον η Δέσποινα Βανδή, καθισμένη στα πόδια του, προκάλεσαν αντιδράσεις, με καλλιτέχνες, αλλά και παρουσιαστές να σχολιάζουν τη στάση τους.

Πηγή: Protothema.gr