Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2023, στην περιοχή Προφήτη Ηλία, στο Παραλίμνι.

Σε ανακοίνωση ο Κλάδος Επικοινωνίας της Αστυνομιας αναφέρει πως τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 25χρονου υπόπτου, μαζί με τη φωτογραφία δεύτερου υπόπτου αγνώστων στοιχείων προσώπου, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 20 Φεβρουαρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

«Ο 25χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που προχώρησαν στη σύλληψη του δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, που είχε εκδοθεί για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Αυτός μεταφέρθηκε στη συνέχεια στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου, που διερευνά την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής» προστίθεται.

Σημειωνεται πως «ο δεύτερος ύποπτος, άντρας ηλικίας 30 ετών, είχε εντοπιστεί και συλληφθεί στις 21 Φεβρουαρίου, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε, αφού προηγουμένως από τις εξετάσεις που έγιναν εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του». Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.