Τηλεόραση Ραδιόφωνο
χερια
*Φωτογραφία αρχείου

Εκτός ελέγχου φαίνεται να είναι η κατάσταση στην Κλήρου. Νεαροί της περιοχής «τρομοκρατούν» για την πλάκα ηλικιωμένα πρόσωπα τα οποία και είναι ανήμπορα να αντιδράσουν. Έχουν μάλιστα δημιουργήσει την «Τρομοκρατική Οργάνωση Κλήρου – ΤΟΚ».

Σύμφωνα, με επηρεαζόμενο πολίτη που μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», νεαροί «ξεκινούν από βρισιές, κοροϊδίες, πετούν λεμόνια, χτυπούν τις πόρτες τα ξημερώματα, μπογιάτισμα αυτοκινήτων, διάρρηξη και κατάληψη ακατοίκητου σπιτιού»

Όπως ανέφερε, ο πυρήνας είναι 5-6 άτομα, όμως υπάρχει μεγαλύτερη ομάδα πίσω τους. Είναι παιδιά 14-16 ετών που δρουν ανεξάρτητα αλλά σε ομάδες», συμπληρώνοντας πως αυτοαποκαλούνται ΤΟΚ: Τρομοκρατική Οργάνωση Κλήρου.

Ο Κοινοτάρχης προσπαθεί με φιλικές συζητήσεις με τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους για να αλλάξει η κατάσταση αλλά με ελάχιστα αποτελέσματα, ανέφερε. Πρόσθεσε πως ούτε η Αστυνομία μπορεί να κάνει κάτι χωρίς καταγγελία με συγκεκριμένα ονόματα.

Συμπλήρωσε ότι, καλέστηκαν οι γονείς όπως και τα παιδιά από την Αστυνομία αλλά «χανόμαστε στη μετάφραση» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως, «οι γονείς δεν μπορούν να κουμαντάρουν τα παιδιά τους».

Η ρίζα του προβλήματος σύμφωνα με τον ίδιο είναι ότι οι νεαροί δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν, ή που να πάνε στο χωριό και επιδίδονται στις προαναφερόμενες πράξεις.