Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αυτοκινητο στις φλογες

Κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, φαίνεται να τέθηκε η πυρκαγιά στο όχημα του ιδιοκτήτη του ηλικίας 54 ετών, κατοίκου Παραλιμνίου, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «τη σκηνή επισκέφθηκαν σήμερα εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά στο όχημα του 54 χρόνου τέθηκε κακόβουλα με την χρήση εύφλεκτης ύλης».

«Από την σκηνή παραλήφθηκαν διαφορά τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις», είπε.

Πρόσθεσε ότι «ο 54χρόνος έδωσε στους ανακριτές του ΤΑΕ διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν. Οι εξετάσεις των ανακριτών θα επεκταθούν και στην αναζήτηση μαρτυρίας από πιθανά κλειστά κυκλώματα βίντεοπαρακολούθησης στην περιοχή της σκηνής».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 54χρονου κατοίκου Παραλιμνίου, τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρίσκονταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Πρωταρά.

Από την πυρκαγιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε αλλά δυο οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα δίπλα, ενώ από τη πυρκαγιά και την θερμότητα επηρεάστηκε η ηλεκτρική εγκατάσταση και η βαφή του ισογείου της πολυκατοικίας και 4 κομπρεσσόροι κλιματιστικών.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου, η πυρκαγιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου. Την σκηνή επισκέφθηκαν ο επόπτης ασφαλείας της ΑΔΕ Αμμοχώστου καθώς και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου.