Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας μετά την καταγγελία για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια για τον θάνατο 40χρονης η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Πέμπτη λίγες μόνο ώρες αφού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό.

«Έχουμε προχωρήσει στη διενέργεια της νεκροτομής όπου λήφθηκε αριθμός φωτογραφιών και διάφορα τεκμήρια που θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Διερευνώνται όλα τα δεδομένα, έχει παραληφθεί ο ιατρικός φάκελος αυτή τη στιγμή από τους ανακριτές, είναι σε πλήρη εξέλιξη η διερεύνηση», επισήμανε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου. 

Η αστυνομία θα απευθυνθεί με επιστολή προς το υπουργείο υγείας ώστε να διοριστεί ιατρικός λειτουργός ο οποίος θα υποβοηθήσει το έργο των ανακριτών της αστυνομίας.  

«Με αυτή τη βοήθεια προσπαθούμε να διερευνήσουμε και να διαπιστώσουμε αν στο τέλος της ημέρας προκύπτουν οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα. Είναι δύσκολες υποθέσεις προς διερεύνησης από την έννοια ότι διερευνάται κατά πόσο προκύπτει οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα», υπογράμμισε ο κ. Ανδρέου. 
Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη μητέρα είχε μεταβεί την Τετάρτη σε ιδιωτική κλινική στην Λευκωσία για να γεννήσει.

Κατά τη διάρκεια του τοκετού παρουσίασε επιπλοκές και ακατάσχετη αιμορραγία, και μεταφέρθηκε σε άλλο ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.