Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 41 ετών, προχώρησε την Κυριακή η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας κλοπής καταλύτη από αυτοκίνητο στη Λεμεσό. Αναζητείται δεύτερο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:30 λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστο πρόσωπο προσπαθούσε να αφαιρέσει καταλύτη από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο και πως δεύτερο άτομο τον ανέμενε εντός οχήματος, σε κοντινή απόσταση.

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται ανασηκωμένο, πάνω σε ανυψωτικό κρίκο, ενώ ένα πρόσωπο τράπηκε σε φυγή, μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς. Όπως διαπιστώθηκε, από το όχημα είχε αποκοπεί μερικώς ο καταλύτης.

Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που φαίνεται να ανέμενε τον δράστη και εντός του οποίου εντοπίστηκε και συνελήφθη 41χρονος κάτοικος Λεμεσού. Σε έρευνα στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια διάφορα εργαλεία και δύο μπαταρίες φορητών ηλεκτρικών εργαλείων.

Εναντίον του 41χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι εξετάσεις για εντοπισμό του δεύτερου προσώπου σχετικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση, συνεχίζονται.