Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φ

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου. H παρουσιάστρια βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK, αποκάλυψε πότε γεννάει και αναφέρθηκε στο φύλο του μωρού που περιμένει.

«Θα γεννήσω τον…»

«Το μωρό είναι πολύ συνεργάσιμο, όπως συνηθίζω να λέω τους τελευταίους μήνες», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και πρόσθεσε για την ημερομηνία του τοκετού: «Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου. Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω».

«Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του», εξομολογήθηκε επίσης.

Όσο για το φύλο του μωρού που περιμένει; Δεν θέλει να το δημοσιοποιήσει και αρκέστηκε να πει ότι «έχω διαβάσει διάφορα, αλλά δεν θέλω να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τίποτα. Είναι μια πληροφορία που δεν θα ήθελα να αποκαλύψω». 

Υπενθυμίζεται ότι την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, με ανάρτηση στα social media. Δημοσίευσε μία φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και στη λεζάντα έκανε γνωστά τα ευχάριστα.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή».