Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητ

Τη τιμητική τους έχουν σήμερα τα παιδιά στη Λεμεσό, καθώς πραγματοποιείται η Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση κατά μήκος του παραλιακού δρόμου. Πέραν των 50 ομάδων συμμετέχουν στη φετινή παρέλαση, της οποίας θα προπορεύεται ο Βασιλιάς της Φλόγας με το εντυπωσιακό του άρμα.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί από τον παραλιακό δρόμο, στα φώτα τροχαίας του Δημοσίου Κήπου, με κατεύθυνση προς το παλιό Λιμάνι και θα καταλήξει στο χώρο στάθμευσης του Μόλου, που βρίσκεται κάτω από την καφετέρια “Red”. Της παρέλασης, στην οποία συμμετέχουν πέραν των πενήντα ομάδων θα προπορεύεται ο Βασιλιάς της Φλόγας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού με το εντυπωσιακό του άρμα και τη συνοδεία του. Συμμετέχουν επίσης οι Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων οδηγών και οι Μαζορέττες Λεμεσού.

Στις 18.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Κανταδόρων έξω από το μουσικό κέντρο «Πέραμα», στην περιοχή της πλατείας του Μεσαιωνικού κάστρου. Στην εκδήλωση, που είναι αφιερωμένη στον ιδρυτή της γνωστής ομάδας κανταδόρων, Γιώργο Γιωργαλλέτο, θα τραγουδούν οι Κανταδόροι Γιωργαλλέτου. Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν για την προσφορά τους στους Κανταδόρους Γιωργαλλέτου, παλιοί κανταδόροι.