Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Δεν έδωσε απαντήσεις η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 40χρονης που διενεργήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Η άτυχη 40χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μετά τον τοκετό.

Απαντήσεις πλέον αναμένουν από τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων, τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, για να καθορίσουν τα βήματα της έρευνάς τους, μετά την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, για τον αιφνίδιο θάνατο 40χρονης  γυναίκας σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ο ΑΝΤ1, η 40χρονη είχε μεταβεί την Τετάρτη σε ιδιωτική κλινική της πρωτεύουσας, για να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που κατά τη διάρκεια του φυσιολογικού τοκετού, η 40χρονη παρουσίασε επιπλοκές και ακατάσχετη αιμορραγία με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναγκαστούν να προχωρήσουν σε καισαρική επέμβαση.

Αφού έφερε στη ζωή το μωρό της, το οποίο είναι απόλυτα υγιές, η σαραντάχρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσηλευτηρίου, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή, την Πέμπτη.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας αλλά και η Αστυνομία αναζητούν απαντήσεις στα ερωτήματα σχετικά με τον αιφνίδιο θάνατο της σαραντάχρονης, με τους ανακριτές να τελούν εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστοπαθολογικών εξετάσεων.