Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ηγφ

Οδηγούσε μεθυσμένος και  κτυπούσε όποιον έβρισκε μπροστά του.

Ο λόγος για 38χρονο χθες στην Λεμεσό  ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και επιχείρησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί από περίπολο που βρισκόταν στο σημείο. Καταδίωξη που εξελλίχθηκε σε επεισοδιακή.  

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου «χθες γύρω στις 14:30 το μεσημέρι,  ενώ 38χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Φραγκλίνου Ρούσβελτ, σε κάποιο σημείο του δρόμου  προσέκρουσε  σε προπορευόμενο όχημα  και στην συνέχεια προσπάθησε  να  διαφύγει βάζοντας πισινή ταχύτητα  με αποτέλεσμα να κτυπήσει αστυνομικό όχημα».

Η καταδίωξη του οδηγού συνεχίστηκε στους δρόμους της Λεμεσού, με τον 38χρονο να κτυπά και  άλλα οχήματα, για να ανακοπεί  λίγο αργότερα   με τη βοήθεια και δεύτερου περιπόλου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κυριάκου «από προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης είχε στο αίμα του  περισσότερα mg αντί του επιτρεπτού ορίου. Είχε 95 αντί 22, και ακολούθως σε σωματική έρευνα που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του μαχαίρι το οποίο καταλήγει σε μυτερή άκρη και είναι απαγορευμένο και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα  οδηγήθηκε στην τροχαία Λεμεσού  όπου και υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης χωρίς να δώσει ικανοποιητικό δείγμα».

Ο 38χρονος κρατήθηκε χθες στα κρατητήρια της Αστυνομικής Σιεύθυνσης Λεμεσού, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε σήμερα ελεύθερος,  για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.