Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια

Ποινή φυλάκισης 60 ημερών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι σε 46χρονο από την Ρουμανία για τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης, δημόσιας εξύβρισης, παράνομης εισόδου, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.

Συγκεκριμένα στις 16/02 λίγο πριν τα μεσάνυκτα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου από 45χρονο κάτοικο Παραλιμνίου ότι ο 46χρονός αλλοδαπός, τον οποίο φιλοξένησε για το βράδυ, βρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, προκαλούσε ανησυχία και συμπεριφερόταν άτακτα προκαλώντας του φόβο με αποτέλεσμα να τον καλέσει να αποχωρήσει από την οικία του, με τον 46χρονο να μην συνεργάζεται και συνέχισε να παραμένει παράνομα στην οικία του. 

Στην σκηνή μετέβηκαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και κάλεσαν τον 46χρονο να αποχωρήσει από την οικία του 45χρονου. Ο 46χρονος στην θέα των αστυνομικών εξήλθε της οικίας του 45χρονού και ευρισκόμενος σε δημόσιο μέρος άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς προκαλώντας ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και κατά την σύλληψη επιτέθηκε και έσπρωξε το μέλος της αστυνομίας για να ματαίωση την σύλληψη του. 

Ο 46χρονος τέθηκε υπό κράτηση και με την συμπλήρωση της υπόθεσης οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 60 ημερών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερεύνησε την υπόθεση.