Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Κλειστή θα είναι η λεωφόρος Αθηνών στη Λάρνακα και οι παρόδιοι δρόμοι που οδηγούν σ’ αυτήν, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου για την καρναβαλίστικη φιέστα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι λόγω της Καρναβαλίστικης Φιέστας που θα πραγματοποιηθεί στις 16.30 το απόγευμα της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, κατά μήκος της Λεωφόρου Αθηνών στις Φοινικούδες, θα ισχύσουν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες αφορούν το κλείσιμο δρόμων.

Συγκεκριμένα η λεωφόρος Αθηνών θα παραμείνει κλειστή την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 21:00 το βράδυ, ενώ κλειστοί τις συγκεκριμένες ώρες θα είναι κλειστοί και οι παρόδιοι δρόμοι που οδηγούν στην λεωφόρο Αθηνών. Ακόμα μέρος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ από την οδό Φίλιου Τσιγαρίδη, έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και η Πλατεία  Βασιλέως Παύλου, θα παραμείνουν κλειστές από τις 3.00 το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι και τις 6 το απόγευμα.

Προστίθεται ότι κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η πρόσβαση και η στάθμευση στην λεωφόρο Αθηνών δεν θα επιτρέπεται. Όσα οχήματα παραμείνουν σταθμευμένα, θα μετακινηθούν με ρυμουλκό, ενώ το κοινό καλείται όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας.