Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γρε

Στα επαρχιακά εκλογικά επιτελεία του περιοδεύει από χθες, ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για  να ευχαριστήσει τους εθελοντές που υποβοήθησαν την προεκλογική εκστρατεία του και συνέβαλαν στην επιτυχία του στην κάλπη.  

Σήμερα επισκέφθηκε το επιτελείο του στη Λεμεσό όπου επικράτησε το αδιαχώρητο, λαοθάλασσα έσπευσε να τον υποδεχθεί και  να τον συγχαρεί. 

Σε δηλώσεις του  ο ίδιος δήλωσε πως στο υπουργικό του συμβούλιο μπορούν να περιληφθούν και ανένταχτοι αρκεί να πιστεύουν στο πρόγραμμα του. 

«Σε όλη την ελεύθερη Κύπρο αλλά και στις κατεχόμενες μας περιοχές υπάρχουν άτομα που επάξια μπορούν και φυσικά σε αυτό το πλαίσιο δε μπορεί να λείπει η Λεμεσός» σημείωσε ο κ. Χριστοδουλίδης. 

Τόνισε δε, «στο μυαλό μου έχουν κλειδώσει αρκετά ονόματα στη δημοσιότητα θα δοθούν όταν πρέπει. Οι επαφές δε γίνονται απλά για επικοινωνιακούς σκοπούς αλλά γίνονται επί της ουσίας. Την ίδια στιγμή υπάρχει και ένας σημαντικός αριθμός συμπατριωτών μας που είναι ανένταχτοι, που εδώ και χρόνια επέλεξαν να μη συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Και αυτοί θα συμμετέχουν στο Υπουργικό Συμβούλιο» σημείωσε.

Σε δηλώσεις του νέος Νίκος Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του σημειώνοντας ότι  «θέλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν από την αρχή οι πρωταγωνιστές της προσπάθειας, όταν ξεκινούσαμε πολύ λίγοι πίστευαν ότι θα κερδίσουμε αυτό τον αγώνα, τον κερδίσαμε όμως. οι εκλογές τέλειωσαν, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και θέλω αυτό το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση».