Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Ποσότητα κάνναβης πέραν των 200 γραμμαρίων εντόπισε και κατάσχεσε την Τρίτη η Αστυνομία, σε ανοιχτή περιοχή της επαρχίας Πάφου. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος κάτοικος Πάφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), εντόπισαν γύρω στις 3.00 μμ χθες, σε ανοικτό χώρο της επαρχίας Πάφου, τον 26χρονο, ο οποίος φέρεται να προσπαθούσε να παραλάβει ποσότητα κάνναβης, η οποία βρισκόταν κρυμμένη σε πλαστική σωλήνα.

Στη σκηνή εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, μικτού βάρους 174 γραμμαρίων, ενώ ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 26χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, μικτού βάρους τριών γραμμαρίων, ενώ από περαιτέρω έρευνες στην περιοχή, εντοπίστηκαν κρυμμένα μέσα στην άγρια βλάστηση, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε κάνναβη, μικτού βάρους 31 γραμμαρίων.

Εναντίον του 26χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου επανασυνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το συνολικό μικτό βάρος της κάνναβης που κατασχέθηκε ανέρχεται στα 208 γραμμάρια.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.