Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τροχαίο

Δόθηκε στην κυκλοφορία, γύρω στις 13:45, το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στην είσοδο της Λευκωσίας, παρά το ΓΣΠ, που είχε κλείσει προσωρινά στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση στο υπό αναφορά τμήμα του αυτοκινητόδρομου είχαν κλείσει γύρω στη 13.00, η αριστερή και η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διοχετευόταν στη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για παροχή βοήθειας, ρύθμιση της κυκλοφορίας και καθαρισμό του οδοστρώματος, αφού εντός του δρόμου είχε διασκορπιστεί ποσότητα ξυλείας που μετέφερε το φορτηγό.

Ο οδηγός του φορτηγού είχε εγκλωβιστεί στο όχημά του, από όπου απεγκλωβίστηκε με την επέμβαση των μελών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

τροχαίο

Ο οδηγός προληπτικά παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για να τύχει ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.
 


 

τροχαίο
τροχαίο
τροχαίο
τροχαίο
κίνηση αυτοκινητόδρομος.