Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λιθ

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και είτε την γιορτάζετε, είτε είστε μόνοι ή και με παρέα, μια καλή ταινία είναι πάντα μια επιτυχημένη ιδέα. Εάν θέλετε να διοργανώσετε το πιο απολαυστικό St. Valentine's βράδυ, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τις παρακάτω προτάσεις, οι οποίες θα σας ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο μέσα από πραγματικά ρομαντικές ιστορίες αγάπης. 

1. Dirty Dancing

poj

Το Dirty Dancing είναι μια από τις πιο κλασσικές ταινίες, ενώ μάλιστα έχει χαρακτηριστεί μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών! Το story -πολύ πιθανόν να το γνωρίζετε- αφορά μια νεαρή γυναίκα, συγκεκριμένα την Frances "Baby" Houseman, η οποία ερωτεύεται τον εκπαιδευτή χορού της, τον Johnny Castle σε ένα τουριστικό θέρετρο. Μάλιστα, σε αυτήν την επιτυχία πρωταγωνιστεί και ο μοναδικός Patrick Swayze, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το γυναικείο κοινό, καθώς και η Jennifer Gray.

2. Grease

iu

Το Grease αποτελεί μια από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές επιλογές για να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς συνδυάζει την μουσική, τον χορό και φυσικά τον έρωτα. Είναι μια αμερικάνικη κωμική ταινία του 1978 και αφορά δύο ερωτευμένους εφήβους και συμμαθητές, τη Sandy και τον Danny, που προσπαθούν να κουμαντάρουν επίμονα συναισθήματα, νέες φιλίες και πολλά άλλα. Πρωταγωνιστούν: John Travolta & Olivia Newton-John.

3. When Harry Met Sally

pij

Κάνοντας το κοινό να νοσταλγεί τις '80s στιγμές ερωτισμού, η ταινία "When Harry met Sally" αποτελεί μια από τις διαχρονικότερες ρομαντικές κομεντί. Ο Harry (Billy Crystal) και η Sally (Meg Ryan) πορεύονται στη ζωή ως δύο πολύ καλοί φίλοι χωρίς, αρχικά, να έχουν στο μυαλό τους το ενδεχόμενο μιας ερωτικής σχέσης που θα άλλαζε ολοκληρωτικά το χρόνο που περνούσαν από κοινού. Έρχεται, όμως, η στιγμή που μπαίνουν στη διαδικασία να σκεφτούν πως είναι δύσκολο να υπάρξει μια δυνατή φιλία μεταξύ δύο εκπροσώπων του αντίθετου φύλλου, ειδικά όταν τρέφονται ερωτικά αισθήματα μεταξύ τους. Τελικά η μεταξύ τους σχέση οδηγείται στο ερωτικό κομμάτι;

5. Notebook

-

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το "Notebook" και την απίστευτη χημεία που υπήρχε ανάμεσα στον Ryan Gosling και τη Rachel McAdams. Τα καυτά φιλιά στη βροχή, το γεμάτο πάθος sex και οι τρυφερές στιγμές τους στην μπανιέρα είναι τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό. Η ταινία ακολουθεί το ταραγμένο ταξίδι δυο νεαρών εραστών, του Noah και της Allie, οι οποίοι μπλέκουν σε ένα παθιασμένο καλοκαιρινό έρωτα και μετά από χρόνια χωρισμού, τον οποίο προκάλεσαν οι διαφορετικές κοινωνικές τους τάξεις και ο Δεύτερος παγκόσμιος Πόλεμος, βρίσκονται αναπάντεχα ξανά μαζί.

6. La la land

iuy

Το La la land αφηγείται ένα παραμύθι γεμάτο μαγεία και ρεαλισμό. Έτσι άλλωστε είναι ο έρωτας. Προσφέρει ταυτόχρονα τις πιο μαγικές και τις πιο σκληρά ρεαλιστικές στιγμές στους εραστές. Η Μία και ο Σεμπάστιαν, δύο άνθρωποι με στόχο να πετύχουν στις καριέρες τους ως ηθοποιός και πιανίστας αντίστοιχα γνωρίζονται με φόντο το Los Angeles, ερωτεύονται και μοιράζονται με το κοινό την πορεία τους τόσο στον έρωτα όσο και στη ζωή. Πρωταγωνιστούν: Ryan Gosling, Emma Stone, Amiee Conn κ.ά.