Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δσ

Η ζωή της Σακίρα και του Πικέ ενδιαφέρει τα ξένα ΜΜΕ πολύ περισσότερο τώρα που είναι χωρισμένοι.

Μπορεί να έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, αλλά τα δύο παιδιά που απέκτησαν από την πολυετή σχέση τους, κρατά την Κολομβιανή σταρ και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα σε επικοινωνία.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, βίντεο που κάνει τον γύρω του διαδικτύου «στοχοποιεί» τον Πικέ και τον τρόπο με τον οποίο προσέχει τους γιους του, Σάσα και Μίλαν.

Ένας από τους παπαράτσι που καραδοκούν έξω από το σπίτι της Σακίρα, εντόπισε τα δύο μικρά αγόρια να περιφέρονται στη βροχή, λίγο αφότου ο πατέρας τους τα άφησε λίγο πιο πέρα από το σπίτι της μητέρας τους.

Το πρακτορείο Europa Press μοιράστηκε ένα απόσπασμα που δείχνει τα δύο παιδιά να βγαίνουν από το αυτοκίνητο του Πικέ για να μπουν στο σπίτι της μητέρας τους. Ωστόσο, έπρεπε να περιμένουν αρκετή ώρα για να μπορέσουν να μπουν στο σπίτι, με αποτέλεσμα να βραχούν αρκετά λόγω της κακοκαιρίας, καθώς στη Βαρκελώνη έβρεχε και φυσούσε.

Δείτε το βίντεο

Τα παιδιά έμειναν στο δρόμο μέχρι να ανοίξει η πόρτα και ο Πικέ αποχώρησε με το αυτοκίνητο, μόλις μπήκαν στο σπίτι.

«Τι απαίσιος πατέρας, δεν τους βοηθάει με τις βαλίτσες τους, ούτε τους αποχαιρετάει με αγάπη και ο καημένος ο Μίλαν με το ζόρι μπορούσε να μεταφέρει τη βαλίτσα» γράφει ένα από τα σχόλια στο βίντεο. «Τι πατέρας είναι αυτός... τόσο τρελός που φεύγει με την πόρτα ανοιχτή... και να κρεμόταν το παιδί του από το αυτοκίνητο δεν θα το πρόσεχε, Θεέ μου» σχολίασε κάποιος άλλος.

Πηγή: protothema.gr