Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μιχάλης

Αφήνει εδώ και λίγες μέρες τον «πόνο» του στα ραδιόφωνα και τώρα τον αφήνει και στις οθόνες μας.Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μας ταξιδεύει με το ατμοσφαιρικό video clip του «Με πονάει» και μας συγκινεί. Πρόκειται για μία ιστορία αγάπης, έτσι όπως μοναδικά ο Μιχάλης ξέρει να «διηγείται» μέσα από τα τραγούδια του. Ο αέναος κύκλος του ανθρώπου από την φθορά, στην παγωνιά και την αναγέννηση, ξανά και ξανά. Καθημερινά και αιώνια.

Τρεις εποχές…τρεις έρωτες με άλλα πρόσωπα, άλλες στιγμές μα οι πρωταγωνιστές να ζουν μια «επαναλαμβανόμενη» ιστορία – Ένας άντρας και μια γυναίκα, με ζωή γεμάτη όνειρα, να «κλειδώνονται» στο ανεκπλήρωτο. Και οι δύο, να γίνονται ένα, σε διαδρομές ξεχωριστές και να ξεπηδάει αυτή η δυναμική μπαλάντα, που «Πονάει η κάθε αναπνοή»…

Τους στίχους υπογράφει η Ελεάνα Βραχάλη και τη μουσική ο ίδιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνος Παντζής.

Η ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Άλεξ Κωνσταντινίδη, του εκλεκτού director της νέας γενιάς, σε συνδυασμό με το ευφάνταστο σενάριο και την vintage αισθητική λεπτομέρεια του βίντεο κλιπ, κέρδισαν το κοινό μεταφέροντας το σε άλλες εποχές.

Για τις ανάγκες του βίντεο κλίπ χρειάστηκαν δεκάδες ώρες προετοιμασίας και συνολικά τρεις μέρες απαιτητικών γυρισμάτων στα ειδυλλιακά τοπία της Αθήνας και της Μάνης.

Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του, το video του τραγουδιού συγκέντρωσε χιλιάδες views και εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια.

Το νέο single & music video του Μιχάλη Χατζηγιάννη – «Με Πονάει», κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, από την Heaven Music!

Δείτε το νέο video clip:

https://www.youtube.com/watch?v=kGAPoHXrb3k