Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια εκρηξη

Ένας 37χρονος άνδρας εντοπίστηκε τη Δευτέρα να οδηγεί στο Παραλίμνι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β, δηλαδή κάνναβη.

Όπως ανέφερε, ο Στηβ Θεοδούλου, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «γύρω στις 8 το βράδυ της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και Τροχαίας Αμμοχώστου που διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στο Παραλίμνι, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 37 ετών από την Λάρνακα. Κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν να υπάρχει έντονη μυρωδιά κάνναβης και από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε σε σακουλάκι βιομηχανοποιημένου καπνού, ένα αυγοειδές πλαστικό κουτί το οποίο περιείχε φυτική ύλη κάνναβη συνολικού βάρους 0.3049 γραμμάρια».

Πρόσθεσε ότι "ο άνδρας συνελήφθη για την διάπραξη αυτόφωρων αδικημάτων, ενώ σε έλεγχο ναρκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Ο 37χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο, εν αναμονή των αποτελεσμάτων του ναρκοτέστ απο το Γενικό Χημείο του κράτους".

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου