Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αποπειρα φόνου

Στην παρέα του 21χρονου θύματος της γκαγκστερικής δολοφονίας που διαπράχθηκε χθες βράδυ στη Λευκωσία φαίνεται ότι ανήκει το όχημα στο οποίο εντοπίστηκαν σφαίρες στην πόρτα του οδηγού. Ο 21χρονος ο οποίος εξετάζεται σε ποιο όχημα επέβαινε, μεταφέρθηκε με άλλο όχημα (λευκού χρώματος)  στο Γενικό Νοσοκομείο αμέσως μετά τον τραυματισμό του. 

Τα δύο οχήματα βρίσκονται στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας και εξετάζονται από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών. Το κουβάρι που άρχισε να ξετυλίγεται και να δίνει εικόνα για το τί τελικά είχε γίνει ξετυλίχθηκε νωρίς το πρωί με νέα κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές ένας από τους επιβαίνοντες στο όχημα αφού τα όσα είχαν αναφερθεί χθες το βράδυ μπέρδευαν την όλη κατάσταση γύρω από τα οχήματα που εντοπίστηκαν. 

 

Έφοδοι και έρευνες για την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία

Σαρωτικές έρευνες από την Αστυνομία στην πρωτεύουσα μετά την χθεσινοβραδινή φονική ενέδρα σε βάρος του 21χρονου Alsweidani Ahmad από τη Συρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της νύχτας στο πλαίσιο των εφόδων της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα που επέβαιναν στο όχημα των δραστών.

Οι έρευνες και οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Κατέληξε το θύμα της απόπερας φόνου στη Λευκωσία

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 21χρονος αλλοδαπός που τραυματίστηκε από πυρά αγνώστων ενώ επέβαινε του οχήματός του.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα της περιοχής, φαίνεται ότι το όχημα του στόχου της απόπειρας φόνου, ακολουθείτο από δεύτερο όχημα με φιμέ τζάμια και  όταν το όχημα που βρισκόταν ο τραυματίας σταμάτησε σε διασταύρωση, ένας εκ των επιβατών κατέβηκε και αφού πυροβόλησε διέφυγαν σε άγνωστη κατεύθυνση. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία διερευνάται υπόθεση φόνου, με θύμα τον Alsweidani Ahmad, 21 ετών, από τη Συρία.

Γύρω στις 9.40μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ρίψη πυροβολισμών, σε δρόμο στο κέντρο της Λευκωσίας. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου διαπίστωσαν ότι από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά ο 21χρονος.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα, από πυροβολισμό στο κεφάλι. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του, γύρω στις 10.45μ.μ..

Η σκηνή όπου τραυματίστηκε ο 21χρονος, αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομίας, για διεξαγωγή εξετάσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων περισυνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια.

 

απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
κθτ
ΞΥ
ΞΥΓΦ
απόπειρα φόνου Λευκωσία.
απόπειρα φόνου Λευκωσία.
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου
απόπειρα φόνου