Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εργ

Ημέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης σήμερα για προεδρικούς υποψηφίους και τα επιτελεία τους. Μετά από μια έντονη και μακρά προεκλογική περίοδο επέλεξαν να περάσουν ευχάριστα την παραμονή των εκλογών έχοντας στο πλευρό τους μέλη των οικογενειών και συνεργάτες τους.   

Αβέρωφ Νεοφύτου

Τραπέζι για δύο επέλεξε ο Αβέρωφ Νεοφύτου παραμονή των προεδρικών εκλογών.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας γευμάτισε με την σύζυγο του  Μαρία, σε ταβέρνα που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού.

«Η οικογένεια και οι οικογενειακές στιγμές προσθέτουν σε εμάς, μας δίνουν δύναμη. Όχι γιατί θέλουμε να αποφύγουμε τον κόσμο. Δεκαετίες είμαστε με τον κόσμο, αλλά διαλέξαμε τη σημερινή μέρα να είναι μέρα για τη Μαρία μου», ανέφερε,

Την ευκαιρία να χαλαρώσει και να τα πει κατ` ιδίαν με τον σύζυγο της είχε μετά από καιρό η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου.    

«Μετά από μια μακριά προεκλογική περίοδο, με πολύ δουλειά, με πάθος και με ένταση, σήμερα είναι η πρώτη μέρα ανάπαυλας. Και είχαμε τον χρόνο να τα πούμε οι δυο μας, να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε γιατί αύριο θα έχουμε μεγάλη μέρα», δήλωσε η σύζυγος του.

Νωρίτερα ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ήταν ομιλητής στο εθνικό μνημόσυνο των ηρώων  Μιχαλάκη και Ανδρέα Μακρίδη που τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού  στην Λινόπετρα.

Νίκος Χριστοδουλίδης

Καφεστιατόριο στη Λευκωσία για πρωινό καφέ και χαλαρή συζήτηση με φίλους, συνεργάτες και τη σύζυγό του, επέλεξε για την παραμονή των εκλογών ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Είναι λίγο παράξενο το αίσθημα Σάββατο πρωί να μπορώ να κάθομαι με φίλους, να πίνω καφέ, να συζητώ. Ήταν μια μακρά προεκλογική εκστρατεία, μια ωφέλιμη θέλω να πιστεύω προεκλογική εκστρατεία. Τώρα είναι η ώρα των πολιτών», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαιρέτισε τους θαμώνες του καφεστιατορίου και συνομίλησε μαζί τους για το διακύβευμα των Προεδρικών Εκλογών.

Δήλωσε ότι, «είναι η γιορτή για τη δημοκρατία αύριο και θα είμαστε όλοι εκεί για να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα».

Το μεσημέρι ήταν αφιερωμένο στην οικογένειά του, ενώ ακολούθως μετέβη στην Πάφο, όπου θα ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα.

Ανδρέας Μαυρογιάννης 

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, επέλεξε την παραμονή των προεδρικών εκλογών να περάσει στιγμές χαλάρωσης κάνοντας τη βόλτα του στην οδό Λήδρας. Συνοδευόμενος από τα παιδιά του, Διομήδη και Αθηνά και τους στενούς συνεργάτες στο εκλογικό του επιτελείο, καθώς από  υποστηρικτές της υποψηφιότητας του.

Ανδρέας Μαυρογιάννης- Υποψήφιος για τη Προεδρία 

Με το τέλος μίας μακράς, επίπονης και δύσκολης προεκλογικής εκστρατείας, η σημερινή μέρα, είναι μέρα χαλάρωσης και περιπάτου στην παλιά Λευκωσία. Είναι μέρα να κάτσουμε ως φίλοι να πιούμε ένα καφέ και να κουβεντιάσουμε. Ελπίζουμε ότι οι διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη θα οδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Περιηγήθηκε την οδό Λήδρας και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες. Λίγες μόνο ώρες πριν από τη αυριανή μεγάλη μέρα των Προεδρικών εκλογών, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης κάλεσε ξανά τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.

«Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα γιατί η δημοκρατία έχει ανάγκη την συμμετοχή των πολιτών», ανέφερε.

Απόψε ο κος Μαυρογιάννης,  θα παρακολουθήσει όπως ανακοίνωσε θεατρική παράσταση στη Κεντρική Σκηνή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.

Αχιλλέας Δημητριάδης 

Σε καφεστιατόριο της πρωτεύουσας έχοντας στο πλάι του φίλους και συνεργάτες από το επιτελείο επέλεξε να περάσει την προηγούμενη των εκλογών ο Αχιλλέας Δημητριάδης.

Αχιλλέας Δημητριάδης- Υποψήφιος για τη Προεδρία

Δεν συζητούμε προεκλογικά, αυτά τέλειωσαν. Τώρα όλοι με σοβαρότητα, με ηρεμία να πάμε αύριο να ψηφίσουμε. Στο μεταξύ θα περάσουμε καλά.

Γιώργος Κολοκασίδης 

Ένα εικοσιτετράωρο πριν την μεγάλη Κυριακή, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργος Κολοκασίδης πέρασε το πρωινό του συνδυάζοντας  καφέ, γνώση και χαλάρωση.

«Ήμαστε μεταξύ βιβλίων σε ένα αναγνωστήριο και με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να πω, να συστήσω μάλλον τη βιβλιοανάγνωση η οποία είναι απαραίτητο στοιχεία της καλλιέργειας όλων μας», ανέφερε.

Κωνσταντίνος Χριστοφίδης

Πριν τη μεγάλη μάχη και περιτριγυρισμένος από φίλους ο υποψήφιος για την προεδρία Κωνσταντίνος Χριστοφίδης απόλαυσε το μεσημεριανό του γεύμα σε εστιατόριο της πρωτεύουσας.

«Κάναμε μαζί με μεγάλη πορεία. Γνωρίσαμε σχεδόν κάθε γωνιά της πατρίδας μας και κυρίως μας δόθηκε η ευκαιρία να ξαναδεθούμε με τους ανθρώπους του τόπου μας», είπε χαρακτηριστικά.

Οι υποψήφιοι μετά από μια έντονη προεκλογική περίοδο επέλεξαν να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης για να ανακτήσουν δυνάμεις για την αυριανή μεγάλη μέρα των εκλογών.