Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ργ

Ο πρίγκιπας Harry είχε κάνει ένα πολύ ξεχωριστό δώρο στον ανιψιό του, πρίγκιπα Louis συνεχίζοντας μια όμορφη παράδοση που είχε ξεκινήσει η πριγκίπισσα Diana.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror, ο δούκας του Sussex είχε δωρίσει στον μικρό ανιψιό του μία από τις πρώτες εκδόσεις του παιδικού βιβλίου Winne-The-Pooh που κόστιζε 9 χιλιάδες ευρώ.

Η Diana συνήθιζε να κάνει συλλογή των πρώτων εκδόσεων των αγαπημένων της βιβλίων και ο Harry είχε αποφασίσει να δωρίσει στα ανίψια του τις πρώτες εκδόσεις βιβλίων ώστε να διαμορφώσουν σιγά-σιγά μια πολύτιμη συλλογή. «Μία από τις πιο ευτυχισμένες αναμνήσεις του Harry είναι να του διαβάζει η μητέρα του βιβλία το βράδυ. Λάτρευε όλα τα κλασικά βιβλία και ο Harry θέλησε να φτιάξει μια μικρή βιβλιοθήκη πρώτων εκδόσεων για τον Louis, τη Charlotte και τον George για να τα διαβάζουν όταν μεγαλώσουν», αναφέρει η Mirror.

Ο δούκας του Sussex, μάλιστα, σκόπευε αρχικά να δώσει στη βάπτιση του Louis την πρώτη έκδοση του Through The Looking Glass αξίας 26 χιλιάδων ευρώ όμως τελευταία στιγμή αποφάσισε ότι το Winnie the Pooh ήταν πιο κατάλληλο για πρώτο δώρο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τόσο η Kate Middleton, όσο και ο πρίγκιπας William ενθουσιάστηκαν με το δώρο του Harry.

γρ